El nou segell Petits Miracles edita el debut de Pantaleó

Es tracta d'un subsegell de la discogràfica gironina Música Global

| 18/10/2015 a les 07:00h

Neix un nou segell discogràfic català de la mà de Música Global. La discogràfica gironina amplia horitzons i editarà artistes que són fora del circuit estrictament comercial. El primer disc que ha publicat és el debut de Pantaleó Reina Victòria, i la segona referència arribarà el 13 de novembre, del grup Jules

Pantaleó. Foto: Juan Miguel Morales 


Música Global és un dels segells veterans del sector musical català que han tret a la llum els discos de grups com ara Els Catarres, Obeses, La iaia, Miquel Abras, Marc Parrot o Gossos. La discogràfica ha creat un subsegell anomenat Petits Miracles sense estils preestablerts ni tendències musicals: "És un segell que apostarà per cançons per sobre de tot. Les que ens emocionen, que ens expliquen històries, que ens fan pensar, que ens travessen el cor i l’ànima, i que per sobre de tot, seran susceptibles d'acabar formant part de la banda sonora de la vida de tots nosaltres", han explicat a través d'un comunicat. 

La primera referència discogràfica que edita Petits Miracles ha estat el debut dels guanyadors del Premi Joventut del Sona 9 2014, Pantaleó: Reina Victòria. L'àlbum dels terrassencs conté onze històries d'amor i desamor pop d'una sensibilitat i tendresa que identifica els valors de Petits Miracles. El disc va sortir a la llum el passat 16 d'octubre. 

El segon treball que publicarà el nou segell serà Vers la llum, un nou disc dels barcelonins Jules. Sortirà a la venda el divendres 13 de novembre.  
Arxivat a: Enderrock, segell, petits miracles, música global, pantaleó, jules