Petites dosis de psicodèlia de Monserrat

Estrenem el nou senzill de dues cançons del quartet de pop seixanter

| 20/10/2015 a les 07:00h

A la banda de folk rock i pop psicodèlia Monserrat no només li agrada el so seixanter. El quartet resident a Madrid i d'origen valencià reivindica el format de senzill per presentar dues noves cançons que formaran part del seu proper àlbum, previst per a l'any vinent. Sortirà a la llum el 2 de novembre, però ja podeu escoltar els dos temes a Enderrock.cat.

Monserrat. Foto: Arxiu Malatesta Records


El so de Monserrat connecta amb la música popular dels anys seixanta (The Beatles, The Beach Boys, The Byrds), i després d'autoeditar-se un debut homònim l'any 2014, han decidit que l'espontaneïtat marqui el tempo del proper disc. D'aquesta manera a Enderrock.cat estrenem les dues cançons que presenten en un nou senzill doble: l'evocadora "La ventana" (on els acompanya la veu de Miren Iza, de Tulsa) i una al·legoria pop reflex del primer àlbum, "Brillar". 
 

Establerts a Madrid, dos dels membres de Monserrat són d'Alacant, el cantant Javier Montserrat i el teclista Javi Montiel, i han escollit la ciutat valenciana per gravar les dues cançons, concretament al Grey House Studio. 
 

El senzill sortirà a la venda el proper 2 de novembre en format digital i en físic com a vinil de 7'', i aquesta setmana ja presentaran les dues cançons en directe a la sala Fotomatón de Madrid, el dissabte 24 d'octubre (22 h).
 
Portada del senzill
Arxivat a: Enderrock, sala fotomatón, montserrat, nou senzill, madrid