Chick Corea aterra a Barcelona

Aquest dijous 22 d'octubre pujarà a l'escenari de L'Auditori dins el 47è Voll-Damm Festival de Jazz

| 20/10/2015 a les 15:00h

L'històric Chick Corea no es perdrà l'edició d'enguany del 47è Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona. Acompanyat per una banda de luxe batejada com a The Vigil, el pianista nord-americà actuarà aquest dijous 22 d'octubre (21 h) a L'Auditori de la ciutat comtal.

Chick Corea & The Vigil. Foto: Arxiu Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona


Un dels teclistes que han marcat el rumb del jazz a partir de la segona metiat del segle passat és Chick Corea. Ja són molts els episodis musicals rellevants que ha proporcionat, i encara té corda i projectes a la maleta. Un dels últims és The Vigil, el grup que Corea ha format amb cinc músics d'excepció Tim Garland (saxo, flauta i clarinet), el bateria Marcus Gilmore –nét de Roy Haynes–, el guitarrista Charles Altura i una línia rítmica de sabor llatí amb el percussionista Luisito Quintero i el baixista Carlitos del Puerto. Una superbanda que, amb la mateixa base, ja va deixar empremta en un disc, The Vigil (Concord, 2013), amb un so contundent i una sorprenent portada, si més no atrevida, on es veia tot un Chick Corea vestit de cavaller medieval amb llança, cuirassa i cavall. 

El concert se celebrarà aquest dijous 22 d'octubre (21 h) a sala Pau Casal de L'Auditori de Barcelona. Les entrades es poden comprar a través d'aquest enllaç
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, voll-damm festival de jazz, barcelona, chick corea, l'auditori