Sopa de Cabra presenta "Cercles"

El nou disc dels gironins sortirà a la venda el 6 de novembre

| 21/10/2015 a les 10:42h

A les ràdios catalanes ja sona el primer senzill del nou àlbum de Sopa de Cabra, la cançó que dóna nom al disc: "Cercles". El retorn discogràfic arribarà en format físic i digital el divendres 6 de novembre. 

Sopa de Cabra. Foto: Xavier Mercadé


Cercles (RGB Suports) serà el nou àlbum de Sopa de Cabra, 15 anys després de la darrera referència de cançons noves, Plou i fa sol (Música Global, 2001). D'aquí a menys d'un mes sortirà a la venda el nou treball, i a partir d'aquesta setmana ja es pot escoltar a les ràdios catalanes. Aquí teniu l'enllaç del programa El Matí de Catalunya Ràdio de Mònica Terribas. 

 

El disc està format per deu cançons amb lletra del cantant Gerard Quintana i música del guitarrista Josep Thió. De moment, també han donat a conèixer el títol de cadascun dels temes: "Dolços plans", "Cercles", "Solstici", "Sense treva", "Fugaç", "Eix de rotació", "L'auca del temps", "El refugi", "On dorm l’amor" i "Sempre a prop". La portada del disc ha anat a càrrec de Nirvana Jiménez, a partir d'una fotografia de Gerard Quintana.  

Les noves cançons de la mítica banda de rock català estaran acompanyades per una colla de col·laboradors: Joana Serrat, Xarim ArestéValen NietoSantos BerrocalFlorenci 'Fluren' Ferrer, Dani Ferrer i Brossa Quartet
Portada del nou disc de Sopa de Cabra, 'Cercles'. Autora: Nirvana Jiménez
Arxivat a: Enderrock, cercles, sopa de cabra, retorn