La música més emotiva

Enric Verdaguer, Anna Roig, Pau Alabajos i Sanjosex actuaran al cicle barceloní Músiques Sensibles

| 21/10/2015 a les 15:00h

Les estacions més fredes de l'any tenen un al·licient musical, i és que les sales de concerts programen cicles de gran qualitat lluny del ritme frenètic dels festivals d'estiu. La sala Foyer del Gran Teatre del Liceu acull la tercera edició del cicle Músiques Sensibles i del 23 d'octubre al 3 de desembre hi desfilaran una desena d'artistes. 

Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien. Foto: Marc Bordons


El pop d'autor és el gran protagonista d'una nova edició del cicle Músiques Sensibles, la proposta que acosta la música moderna al Gran Teatre del Liceu. Aquest divendres 23 d'octubre arrencarà amb força la presentació del segon disc de Clams, una banda formada per una dotzena d'alumnes de la Coral de l’Escola d’Educació Especial Mare de Déu de Montserrat del barri del Guinardó i músics de l'escena independent: Pool, Maika Makovski, Teatre Magnètic, Mery Lemon, Clara Luna i Soon.

El cartell està format per noms consolidats del panorama català com ara Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien (20 de novembre), Sanjosex (26 de novembre) i els cantautors Pau Alabajos (5 de novembre) i Cesk Freixas (5 de desembre). 

El Músiques Sensibles també obre les portes de la sala Foyer a veus emergents i en doble concert hi actuaran Marion Harper i Miquel Vilella (24 d'octubre), Judit Neddermann i Enric Verdaguer (6 de novembre) i Renaldo & Clara i Namina (7 de novembre). 

En l'àmbit internacional, la musa del nou folk Alela Diane actuarà a Barcelona acompanyada del guitarrista Ryan Francesconi (21 de novembre), i el cantautor britànic Nick Mulvey tancarà la tercera edició debutant en solitari a Barcelona (3 de desembre).
 
Música solidària
L'organització del cicle destina el 10% de la recaptació dels concerts a diferents entitats que treballin en diversos camps de l’acció social que siguin poc conegudes i que es trobin a la perifèria barcelonina o bé a la mateixa ciutat. Enguany les entitats escollides són l'Associació Casal Infantil La Mina, Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelonès Nord, Centre de Serveis Can Pedró, Petits Somriures i Baixem al Carrer.
Arxivat a: Enderrock, cesk freixas, sanjosex, enric verdaguer, barcelona, liceu, anna roig, músiques sensibles, pau alabajos