El debut victoriós de Pantaleó

Els vallesans presenten el seu primer disc, 'Reina Victòria', a Barcelona i Girona

| 22/10/2015 a les 14:59h

Els guanyadors del Premi Joventut del Sona 9 2014, Pantaleó, han publicat un any més tard de passar pel concurs el seu primer disc, Reina Victòria (Petits Miracles). Un cop fetes les presentacions a la ciutat natal del grup, Terrassa, aquest dijous 22 d'octubre actuaran a Barcelona i dissabte a les Fires de Sant Narcís de Girona.

Pantaleó. Foto: Juan Miguel Morales

La sala Heliogàbal de Barcelona és un espai emblemàtic del barri de Gràcia, un lloc petit i càlid, idoni per acollir un debut. Aquest dijous (21.30 h) posen la catifa vermella per l'arribada de Reina Victòria (Petits Miracles) i les deu històries de les seves cançons. Pantaleó es caracteritza per la veu suggerent del compositor i guitarrista Gerard de Pablo sota un coixí de pop lluminós, gràcies a un seguit de músics provinents de bandes com Estúpida Erikah, Illa Carolina o Marina BBface and The Beatroots

Aquesta setmana també faran parada a Girona, en el marc de les Fires de Sant Narcís. Hi actuaran dissabte 24 (21 h) a l'escenari Enderrock, situat a la plaça de Calvet i Rubalcaba. 

Per passar el relleu del concurs, els guanyadors del Premi Joventut 2014, Pantaleó, seran els convidats de la final del 15è Sona 9 el dimarts 10 de novembre. Ben aviat es podran demanar les invitacions a través del web del Sona 9.
Arxivat a: Enderrock, sona 9, heliogàbal, barcelona, pantaleó