Sopa de Cabra a l'Enderrock Sona

Gener també participaran de la presentació del dijous 5 de novembre a l'Antiga Fàbrica Damm

| 30/10/2015 a les 07:00h

El divendres 6 de novembre es publica Cercles (RGB Suports, 2015), l'esperat nou disc de Sopa de Cabra. El dia abans en exclusiva per als lectors d'Enderrock, els membres de la banda parlaran d'aquestes noves cançons amb els seus seguidors en un nou capítol d'Enderrock Sona, on també actuaran els valencians Gener. Hi vols anar?
Sopa de Cabra Foto: Xavier Mercadé

El temps del llop (Mésdemil, 2015) és el títol del disc de Gener, la proposta encapçalada pel músic Carles Chiner. Ell serà l'encarregat d'obrir aquesta nova vetllada del cicle Enderrock Sona, en què es presentaran els continguts de la revista de novembre.

El gran protagonista del número és Sopa de Cabra: el dia abans que publiqui el seu esperat disc de retorn, la banda encapçalada per Gerard Quintana i Josep Thió ha accedit a escoltar i comentar les cançons del seu nou disc amb els seus seguidors. Serà la primera vegada que el públic podrà escoltar aquestes cançons noves, i a més ho farà acompanyat de les explicacions que la banda farà d'aquests temes.

Si vols assistir a l'Enderrock Sona del dijous 5 de novembre, només cal que omplis aquest formulari per sol·licitar la invitació doble. L'acte començarà a les 20 h, de manera que les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm s'obriran a les 19.30 h. Els menors d'edat hi podran entrar acompanyats dels seus pares i/o tutors legals.
Arxivat a: Enderrock, barcelona, sopa de cabra, retorn, cercles, enderrock sona, gener, antiga fàbrica estrella damm, revista