10 anys de Strombers en imatges

El grup de Cardona celebra una dècada de trajectòria amb una exposició a la seva ciutat natal

| 24/10/2015 a les 15:00h

Més de 100 fotografies il·lustren la gira d'aniversari que ha portat Strombers a actuar arreu dels Països Catalans, Madrid i l'Amèrica del Sud. La mostra es podrà veure fins al 15 de novembre al Firabar de Cardona, i després anirà de gira acompanyant la banda als concerts de presentació del seu proper disc. 

Strombers. Foto: Alex Belza


Amb el títol descriptiu Catalunya, Chile, Madrid, Euskal Herria, un total de 20 fotògrafs han escollit les seves millors imatges que descriuen l'essència de la banda festiva de Cardona. Un centenar de fotografies il·lustren els dos anys en què han celebrat els deu anys de trajectòria a dalt dels escenaris, que els han dut a quatre punts d'arreu del món. La gira va començar l'11 de setembre de 2013 a la seva ciutat natal i va acabar al mateix lloc i la mateixa data d'enguany. 

A la mostra s'hi pot veure les actuacions més íntimes i multitudinàries, així com els moments previs als concerts i el públic. L'exposició està formada per 40 fotografies de mida gran, mentre que la resta es projecten en una pantalla gegant. 

Es tracta d'una mostra itinerant que acompanyarà el grup a la gira que emprendrà ben aviat per resentar el seu proper àlbum. De moment, es pot visitar al Firabar de Cardona fins al 15 de novembre, el local on va néixer la banda i considerat el centre neuràlgic de Strombers
  

Strombers. Foto: Joan Gonzalez
Arxivat a: Enderrock, aniversari, 10 anys, strombers, exposició, cardona