Manel prepara nou disc

Els barcelonins publicaran el seu quart àlbum l'abril del 2016

| 23/10/2015 a les 15:00h

Manel trenca el silenci per tancar-se a l'estudi. Aquest mes d'octubre enllestiran la preproducció de les noves cançons, i abans que acabi l'any es tancaran a l'estudi per gravar-les. Si tot plegat segueix el calendari establert, està previst que l'abril del 2016 el quartet barceloní publiqui el quart disc. 
Manel Foto: Pere Masramon

Tornaran les tonades d'ukelele i les històries customistes d'Els millors professors europeus (DiscMedi, 2008)? Sentirem més dinamismes instrumentals i subtilesa com al segon disc, 10 milles per veure una bona armadura (DiscMedi/Warner, 2011)? O bé seguiran l'aposta més pop de la darrera referència, Atletes, baixin de l'escenari (DiscMedi/Warner, 2013)? 

De moment no se saben més detalls del nou disc. Manel sempre s'ha caracteritzat per ser un grup reservat, i sobre el quart disc han dit ben poca cosa. De fet, a les xarxes socials no han explicat la bona nova, però segons ha pogut saber Enderrock, els barcelonins han començat a treballar en la preproducció de les noves cançons. En principi, el nou treball sortirà a la llum l'abril de l'any que ve i el presentaran en directe en una gira estiuenca. 
Arxivat a: Enderrock, nou disc, manel