Els finalistes del Sona 9 protagonistes a Enderrock TV

Escolta també les cançons que han enregistrat als estudis Bucbonera

| 26/10/2015 a les 15:00h

Dilluns Marga Rotger, dimarts Est Oest, dimecres Roig!, dijous Max Saura i divendres Coet: cada dia d'aquesta setmana coneixerem una de les bandes finalistes del Sona 9 2015. A més, ja es poden escoltar les cançons que han enregistrat a Bucbonera Studios.
Finalistes Sona 9 2015. Foto: Carles Rodríguez

Els cinc finalistes del Sona 9 han hagut de superar tres proves la darrera setmana: la primera, fer un petit concert en acústic als estudis d'iCat.cat; la segona, passar pel plató d'Enderrock TV a respondre una petita entrevista i interpretar un tema en acústic, i la tercera, anar als estudis Bucbonera de Caldes de Montbui a enregistrar una cançó, amb l'ajuda de Joan Pau Chaves a la producció i l'assessorament de Tomàs Robisco.

D'una banda, al podcast d'iCat.cat ja es pot escoltar el pas dels grups Roig!, Marga Rotger i Max Saura pel programa radiofònic Sona 9, conduït per Lluís Gendrau. 

D'altra banda, aquesta setmana a El Punt Avui Televisió i a 25 televisions de La Xarxa hi haurà de protagonistes els grups del concurs: les cinc bandes finalistes passaran pel plató per demostrar la seva proposta en directe i explicar què faran si guanyen el Sona 9 2015.

Per últim, pel que fa a l'enregistrament d'una cançó als estudis Bucbonera, a Enderrock.cat ja podeu escoltar el fruit de la feina feta:

Arxivat a: Enderrock, coet, marga rotger, est oest, sona 9, enderrock tv, roig!, max saura