Inèrcia canta la realitat valenciana

Escolta un avançament del seu segon disc, 'Sendes salvatges'

| 01/11/2015 a les 07:00h

Sendes salvatges (Mésdemil, 2015) és el segon disc dels valencians Inèrcia. Sortirà a la llum el dimarts 3 de novembre i ha estat finançat a través d'una campanya de micromecenatge. El rock alternatiu i de guitarres distorsionades es posa a mercè de l'actualitat valenciana en un àlbum de discurs i so punyent. 
Inèrcia. Foto: Alba Escribà

El grup de la Serra de Mariola ha assolit l'èxit per finançar el seu proper disc, Sendes salvatges (Mésdemil, 2015), i per celebrar-ho ja es pot escolar una de les cançons que inclourà l'àlbum, "Canta": "És un tall molt potent, què s'assembla més a les cançons del primer disc però amb més matisos. Parla del nostre esperit de superació com a grup i de l'amistat entre els quatre membres d'Inèrcia", valoren.

Gràcies a la producció de Mark Dasousa han estat més exigents, i aquest els ha ajudat a "trencar molts prejudicis". A través de la contundència pròpia del rock alternatiu, Inèrcia volen reflectir el canvi social i polític en què està immers el País Valencià: "És un canvi que s'ha de reivindicar i que ens desperta sensacions d'esperança. Tot i així, l'hem d'afrontar amb molt de sentit crític i valentia. Hem crescut amb un sentiment d'escepticisme polític que limita la nostra confiança. El temps dirà si és un canvi històric o no", explica la banda. 


Fa unes setmanes que van publicar el videoclip d'un altre dels temes, "L'horitzó", que en la part visual han aprofitat "com a metàfora per a presentar l'evolució que hem viscut com a grup, però també de la transformació social". 

Inèrcia publicaran el segon disc el 3 de novembre a les plataformes digitals, i el 12 de novembre estarà disponible en format físic, coincidint amb el concert de presentació a la sala Matisse de València. I si els de Banyeres de Mariola estaran començant la gira, al mateix escenari Tardor tancaran la del seu segon LP, Una ciutat invisible (Mésdemil).
 

Arxivat a: Enderrock, inèrcia, país valencià, sendes salvatges