Ismael Clark: "Joan Margarit projecta imatges"

El músic santboià, finalista del Premi Miquel Martí Pol per la musicació d'"Horaris nocturns"

| 07/11/2015 a les 15:00h

El cantant de Sant Boi de Llobregat Ismael Inarejos ja va ser seleccionat a la primera edició del Premi Miquel Martí i Pol amb la musicació del poeta de Roda de Ter "Mira'm als ulls". Set anys després s'hi ha presentat com a Ismael Clark, nom artístic amb el qual lidera la banda The Cosmic Athletes des que viu a Anglaterra, i ha estat elegit de nou com a finalista gràcies a l'adaptació inèdita d'"Horaris nocturns" del poeta segarrenc Joan Margarit, enviada directament al Celler Vall Llach. Els altres quatre finalistes del Certamen Terra i Cultura són BertomeuBorja PenalbaBikimel i Xavi Múrcia.
Ismael Clark. Foto: Arxiu Enderrock

No és la primera vegada que Ismael Inarejos musica versos de Joan Margarit, des que fa anys un amic li va deixar un primer recull del poeta. El cantautor aventura: "Margarit és un poeta molt musical, m'agraden les imatges que projecta i la nostàlgia que desprèn". La musicació "Horaris nocturns" la inclorà al nou disc que gravarà properament com a Ismael Clark and the Cosmic Athletes, i serà l'única cançó en català.

Sobre l'elecció com a finalista al Premi Miquel Martí i Pol per segona vegada, comenta: "Sempre fa il·lusió que es valori el que fas, sobretot quan hi dediques tantes hores. Faig música per a mi, però quan t'adones que les teves cançons arriben als altres saps que els has tocat, no hi ha res millor!".

En els últims anys el músic santboià ha fet un salt qualitatiu i avalua amb senzillesa l'evolució de la seva trajectòria des que liderava a Catalunya el grup de pop en anglès Mel fins a l'actual projecte britànic com a Ismael Clark: "Vull pensar que amb els anys he anat adquirint eines per fer una bona cançó, tot i que més coneixement i experiència no vol dir més inspiració".

Arxivat a: Enderrock, celler vall llach, terra i cultura 2015, premi miquel martí i pol, ismael clark