Joan Dausà tanca gira amb un doble concert al Palau

Seran els dies 27 i 28 de desembre en el marc del 17è Festival del Mil·lenni

| 05/11/2015 a les 12:30h

El santfeliuenc va anunciar fa setmanes que els dies 27 i 28 de desembre en passaria una de ben grossa i que ho volia celebrar en família. A la presentació del cartell del 17è Banc Sabadell Festival del Mil·lenni n'ha revelat els detalls: el músic ha decidit tancar la gira en dues nits al Palau de Música Catalana. També hi actuaran Roger Mas, Joan Miquel Oliver, Paco Ibáñez i Maceo Parker, entre altres.

Joan Dausà. Foto: Xavier Mercadé


Després dels dos concerts al Palau de la Música, Joan Dausà s'acomiadarà dels escenaris durant el 2016, tal com va anunciar fa uns dies. De fet, el Palau de la Música ja va ser l'escenari des d'on es va acomiadar de la gira del primer disc l'any 2013. Enguany seran dues nits, i segons explica el santfeliuenc: "Serà una festa per celebrar tot el que ens ha passat". El seu doblet s'emmarca en la programació del Festival del Mil·lenni, que tot just s'ha presentat aquest dijous en roda de premsa. 

Dausà ha publicat un vídeo-resum amb els moments més destacats i fent balanç dels cinc anys del projecte:



La 17a edició tindrà un total de 37 artistes que actuaran a la ciutat de Barcelona del 17 de novembre al 29 de maig. A banda de Dausà, la quota dels Països Catalans anirà a càrrec de Roger MasJoan Miquel Oliver i Paco Ibáñez. A més, també hi actuaran Carlos Núñez, Raphael, Nicola Di BariNiña Pastori, Nacho Vegas, Los Secretos, l'Orfeó Donostiarra, Maldita Nerea, Anni B. Sweet, Adamo, Maceo Parker, Melody Gardont, Salif Keita i Supersubmarina, entre altres. Encara queden diversos concerts per confirmar. 

Serà una programació potent amb noms internacionals i nacionals que desfilaran per set sales barcelonines: la sala Barts, la sala Apolo, el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música i l'Auditori. 
Arxivat a: Enderrock, roger mas, barcelona, joan dausà, festival mil·lenni, festivals, joan miquel oliver, paco ibáñez