Més de 350 músics a Enderrock TV

Aquesta setmana l'espai musical presentat per Elisenda Soriguera supera les 350 emissions

| 09/11/2015 a les 15:00h

De dilluns a divendres, el programa d'actualitat musical Enderrock TV convida músics d'arreu dels Països Catalans. L'espai musical d'entrevistes i música en directe arriba aquest dimecres al programa 350 amb Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens. Aquesta setmana també hi actuaran Brams, Roigé, Santos i Ramon Mitjaneta.

Feliu Ventura. Foto: Juan Miguel Morales

La música entra a les llars catalanes cada setmana gràcies a Enderrock TV. La periodista Elisenda Soriguera entrevista cada dia un grup o solista, i els protagonistes interpreten una de les seves cançons en directe. De dilluns a dijous a les 22.45 h i els divendres a les 21.45 h es pot veure a El Punt Avui TV, i també ho emeten amb diferent horari una vintena de televisions associades a La Xarxa (consulteu aquí els canals).

Aquesta setmana és especial, perquè el programa arribarà a les 350 emissions, i això es tradueix en 350 bandes que han passat pel plató de l'espai musical. L'escena musical de casa nostra està ben viva, i encara ens queden moltes joies per descobrir!

Dilluns 9 ens visiten Brams, perquè aquest mes tanquen la gira d'aniversari dels 25 anys de la banda a la sala Apolo de Barcelona (a Enderrock.cat sortegem entrades per assistir-hi), i a Enderrock TV brindarem per l'efemèride amb el tema "Sóc d'un país". El cantautor vallesà Roigé, guanyador del Premi Popular del VIII Concurs Sons, presentarà dimarts 10 el seu primer disc, La desfossilització, i interpretarà la cançó "Pica paret".

Faré vacances: una visita a Ovidi Montllor és l'espectacle en clau reggae que ha unit Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens l'any que es compleixen vint anys de la mort de l'alcoià. De gira pels Països Catalans, la banda de reggae i el cantautor valencià faran parada a Enderrock TV aquest dimecres 11 de novembre per bufar les espelmes del programa 350, que clourà amb la cançó en directe "La fera ferotge". 

Ramon Mitjaneta arribarà dijous 12 i parlarà del seu debut Mentre el món reposa, mentre que Santos, ja consolidats amb el segon disc, El sueño del mamut, seran els protagonistes de divendres 13.
Arxivat a: Enderrock, enderrock tv, brams, roigé, santos, ramon mitjaneta, feliu ventura, xerramequ i els aborgíens, el punt avui tv, la xarxa