Raimon i Roger Mas clouen un any literari

L'11 de novembre tancaran l'Any de les Biblioteques

| 11/11/2015 a les 14:59h

Els actes de celebració per commemorar el primer centenari de la creació de la Xarxa de Biblioteques Populars de la Mancomunitat de Catalunya acaben avui amb un concert al Gran Teatre del Liceu a càrrec de RaimonRoger MasGemma Humet i Albert Guinovart.

Roger Mas Foto: David Ruano

Coincidint amb el primer centenari de la creació de la Xarxa de Biblioteques Populars de la Mancomunitat de Catalunya, la Generalitat de Catalunya va declarar el 2015 com l'Any de les Biblioteques. Per celebrar un dels projectes més emblemàtics de la Mancomunitat, durant aquests mesos han tingut lloc una sèrie d'activitats per facilitar l'accés a la cultura, entre les quals xerrades, rutes literàries i un concert a càrrec de Myriam Swanson i la seva banda, The Rhythm Teasures.

Per culminar els actes de celebració d’aquest Any de les Biblioteques, el Gran Teatre del Liceu acollirà aquesta nit, 11 de novembre a les 20 h, un concert que funcionarà com a cloenda. Les actuacions aniran a càrrec dels artistes Raimon, Roger Mas, Gemma Humet i Albert Guinovart, que actuaran de manera altruista. A més a més, l'import de les entrades (que es poden obtenir al següent enllaç) es destinarà a la compra de llibres per a les biblioteques del país.
Arxivat a: Enderrock, raimon, roger mas, gemma humet, albert guinovart, any de les biblioteques, liceu