Canet Rock i el seu temps

Engega l'exposició fotogràfica a l'Arxiu Històric de Lleida

| 13/11/2015 a les 06:59h

El fotoperiodista santjustenc Francesc Fàbregas ofereix a diversos espais de Lleida la primera gran mostra de la seva obra en una exposició dividida en cinc apartats temàtics: un gira entorn el festival Canet Rock, i els altres tres il·lustren la seva prolífica trajectòria dins el món musical. Les exposicions es poden veure fins al 10 de gener.
Canet Rock Foto: Francesc Fàbregas

Des dels anys 70 Francesc Fàbregas ha estat col·laborador de diferents mitjans de comunicació escrits especialitzats en música, i ha il·lustrat amb les seves fotografies caràtules dels discos de nombrosos artistes. El seu bagatge acumulat dins el món musical li ha permès reunir els treballs que ara presenta a diferents espais de Lleida. L'Arxiu Històric de la ciutat acull l'exposició Canet Rock i el seu temps, una perspectiva històrica que repassa les edicions del reeixit festival de Canet de Mar, que va néixer l'any 1975 amb la intenció d'emular altres cites de filosofia semblant com Woodstock o Wight Island i va tornar a prendre vida el 2014.

A més a més, s'hi podrà veure tres exposicions més que giren al voltant de temàtiques musicals: als Serveis Territorials de Cultura hi haurà Nou univers musical català, una repassada per quatre dècades de concerts a casa nostra; al Rectorat de la Universitat de Lleida es podrà veure Boss-celona, una crònica visual del primer concert de Bruce Springsteen a la ciutat comtal, i al Museu de Lleida tindrà presència Apòstols del rock, amb icones clàssiques i ídols moderns del gènere. L'exposició que completa la col·lecció d'instantànies és Paisatges sense pàtria, a la Biblioteca Pública de Lleida, una suculenta col·lecció de fotografies captades al llarg dels seus viatges.
Arxivat a: Enderrock, canet rock, francesc fàbregas, exposició, fotografia