Nyandú, Raimon i Macaco al disc de La Marató

Per primera vegada inclourà una cançó en anglès interpretada per la família del Super3

| 13/11/2015 a les 13:32h

El disc de La Marató de Tv3 sortirà a la venda el 29 de novembre, i com a novetat, una de les 20 cançons apareixerà en anglès i serà interpretada per la família del Super3. Entre la vintena de músics que hi han participat hi ha Raimon acompanyat de l'OBC, Nyandú, Oques Grasses, Nyandú, Gemma Humet Caïm Riba

Nyandú. Foto: Xevi Abril

Una de les accions històriques i cabdals de la campanya solidària de La Marató de TV3 és un disc col·laboratiu on una vintena d'artistes versionen cançons de manera altruista. Enguany, la recaptació anirà destinada a l'obesitat i la diabetes. Com en altres edicions, Marc Parrot i els germans Toni i Tzasqui Ten i Jordi Cubino s'han encarregat de la producció musical, mentre que Àngel Lacalle dirigeix el projecte. 

La banda sonora de La Marató parla de sentiments com el dolor, la tristor o la impotència a través de la música, però també amb força, suport, generositat i anhels d'esperança. Macaco obre el disc amb "Qualsevol nit pot sortir el sol" de Jaume Sisa, Oriol Padrós i Eduard Gener canten "A prop de tu" ("Stuck on you" de Lionel Richie) i Judit Neddermann, Sara Pi i Alessio Arena interpreten "Sense tu tot em canvia" ("Killing me softly", popularitzada per Roberta Flack). 

Niña Pastori canta "He oblidat com es viu" (de l'adaptació de Julio Iglesias "Me olvidé de vivir"); Oques Grasses "Ara que tinc vint anys" de Joan Manuel Serrat; Carlos Baute canta en català una cançó pròpia, "Et regalo" ("Te regalo"); Quartet Mèit i el xiulador professional Carles Arbusé, "Somriure és fàcil" ("Don't worry be happy" de Bob McFerrin); Muchacho y Los Sobrinos, "Jo seré amb tu" ("I'll stand by you", de The Pretenders); Marina BBface & The Beatroots "A prop teu" ("Close to you", de The Carpenters); Miquel Abras i Rozalén "Amor particular" de Lluís Llach; Pepet i Marieta "Carnaval" ("La vida és un carnaval", de Celia Cruz); Nyandú "Aquest eclipsi del cor" ("Total eclipse of the heart", de Bonnie Tyler), Caïm Riba "Fotografia" ("Photograph", d'Ed Sheeran); Gemma Humet acompanyada de músics de l'ESMUC, "Tu vas lluitar" ("Impossible", de James Arthur); Inna "Tu tens la força" ("Freedom for desire", de Gala); Black s'aventura a cantar en català el seu tema "Viure és tan meravellós" ("Wonderful life"), com també Bebe, amb "Respirar", i Los Secretos fent "Amb tu sempre" ("Pero a tu lado"). 

Raimon repeteix al Disc de La Marató amb "Animal d'esperances i memòria", però aquesta vegada acompanyat de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). La família del Super3 canta "All for love" en anglès, el tema central de la pel·lícula Els tres mosqueters, que en el seu moment havien interpretat Sting, Rod Stewart o el mateix autor, Bryan Adams
 
El disc es podrà comprar únicament el 29 de novembre a un preu de 10 euros als diaris següents: La Mañana, Diari de Sabadell, Diari de Terrassa, La Vanguardia, El Periódico de Catalunya, El Punt AvuiDiari Ara, Mundo Deportivo, Sport, Diari de Tarragona, Diari de Girona, Regió 7Segre, La Grada i L'Esportiu. Se n'editarà 220.000 còpies. A partir del mateix dia també estarà disponible en format digital a través d'Itunes. 
Arxivat a: Enderrock, disc, raimon, nyandú, la marató, oques grasses, tv3