De concert: Jabier Muguruza i Le Petit Ramon

Anunciem els guanyadors de les entrades per a les dues actuacions

| 20/11/2015 a les 11:59h

L'agenda de concerts d'aquesta setmana està ben atapeïda, i a Enderrock.cat no volem deixar perdre l'oportunitat per veure dos grans artistes en directe. D'una banda, aquest divendres Jabier Muguruza actua al cicle EH Sona, i demà Le Petit Ramon tanca gira a l'Auditori. Vam engegar dos concursos on sortejàvem invitacions, i ja en tenim els guanyadors!

Jabier Muguruza. Foto: Arxiu Enderrock

La prolífica carrera de Jabier Muguruza supera les dues dècades i arriba a Barcelona en format íntim i jazzístic per presentar el seu proper disc, Tonetti anaiak. L'estrena serà aquest divendres a les 20 h a l'Euskal Etxea de Barcelona, dins el cicle EH Sona. El guanyador d'una entrada doble per a l'actuació és Joaquim C.

Per la seva banda, Le Petit Ramon ha passejat el seu darrer àlbum, Senyores, senyores, senyores (Le Chien Malade, 2015), des del febrer i tancarà la gira aquest dissabte 21 a l'Auditori de Barcelona. El grup liderat per Ramon Faura s'acomiadarà d'una manera especial i recuperarà cançons d'altres treballs per mantenir el punk, la psicodèlia i el seu pop furiós a dalt de l'escenari. Ho faran acompanyats de Waldorf Astoria, un grup format per membres de Les Philippes, Trau o Vyvian. El concert començarà a les 22 h, i en aquest cas disposàvem de dues entrades dobles que són per a Alex M. i Laia E. 

Els guanyadors trobareu les entrades a la taquilla de cada concert. 
Arxivat a: Concursos, concerts, le petit ramon, l'auditori, jabier muguruza, eh sona, euskal etxea, barcelona, concurs, entrades