En record a Joan Pau Giné i Ovidi Montllor

Pere Figueres, Pascal Comelade i Carles Dénia participaran al concert d'homenatge als dos cantautors

| 21/11/2015 a les 07:00h

Aquest dissabte 21 de novembre Girona unirà els extrems dels Països Catalans amb un doble homenatge al cantautor rossellonès Joan Pau Giné i a l'alcoià Ovidi Montllor. El concert tindrà lloc a l'Auditori de Girona i hi actuaran Pere Figueres, Carles Dénia, Pascal Comelade, Dídac Rocher, VerdCel i Marta Elka.

Joan Pau Giné. Foto: Arxiu Enderrock

Tant Joan Pau Giné com Ovidi Montllor van saber connectar amb la gent del poble. Són dues figures cabdals per entendre la música de casa nostra, dos grans artistes i poetes lligats a la defensa de la seva identitat cultural. És per això que aquest dissabte 21 mitja dotzena d'artistes d'arreu dels Països Catalans posaran veu a les seves cançons a la sala Cambra de l'Auditori de Girona: des del País València VerdCel i Carles Dénia; des de les Illes Balears Marta Elka; des de la Catalunya Nord Pascal Comelade i Pere Figueres, i com a representant del Principat, Dídac Rocher.

El concert Canten Giné / Canten Ovidi tindrà lloc a les 9 del vespre a la sala de cambra de l'Auditori de Girona. Encara es poden comprar entrades a través d'aquest enllaç

Cròniques de la cançó
Una hora abans del concert, a les 8 del vespre, els periodistes Xevi Planas i Joaquim Vilarnau oferiran una xerrada al mateix recinte, on reflexionaran al voltant de la figura i la rellevància de cadascun dels cantants. Hi podran accedir de manera gratuïta totes les persones que assisteixin al concert. 
Arxivat a: Enderrock