Neix un festival de pop-rock sabadellenc

A la primera edició del Festival Xocolata Express hi actuaran grups locals com Xavi Vidal Monstres & Co, Amígdala, Mar Abella o Leiden

| 24/11/2015 a les 07:00h

El mític programa musical radiofònic dels anys 70 i 80 Xocolata Express de Sabadell reneix enguany en forma de festival els dies 18 i 19 de desembre. Per tal d'incentivar els grups locals, el cartell està format per una quinzena de bandes vallesanes. 

Tancat per Defunció. Foto: Xavier Mercadé

La Coordinadora de Músics de Sabadell compleix el vintè aniversari i per celebrar-ho organitza un festival de música local, la programació del qual està integrada per grups de la capitall vallesana. Encara queden artistes per confirmar, però de moment hi actuaran Xavi Vidal Monstres & Co, Perroenelcamino, la renovada banda de rock català Tancat per Defunció, AmígdalaLeidenSalvaje MontoyaTercer SemestreEfervescent ElephantBB Sin SedLos Peces de CristinaMar Abella, Descontrol, L'Home Trencat Llongue & Ricard Latorre.

La iniciativa s'anomena Festival Xocolata Express i pren el nom d'un referent radiofònic local, un programa musical que es va emetre ara fa trenta anys, conduït per Pere Massagué. La primera edició del festival tindrà lloc el 18 i 19 de desembre a partir de les 20 h i fins passada la mitjanit a la nau gran de l'Estruch. Paral·lelament, en una sala annexa es desplegarà la Firaexpress, on s'oferirà productes dels col·laboradors, xerrades, concerts acústics i sessions de punxadiscos. 
Arxivat a: Enderrock, festival, xocolata express, sabadell