Flipats, sense distraccions

Estrenem el videoclip "Dins del meu cap" del quintet de Torelló

| 27/11/2015 a les 12:00h

La banda de pop-rock osonenca ha publicat enguany la seva segona referència, L'era dels pardals (DiscMedi, 2015). Una de les cançons més pausades i íntimes del treball, "Dins del meu cap", ha estat l'escollida per al seu nou videoclip, que podeu veure en exclusiva a Enderrock.cat. Han decidit presentar-lo en blanc i negre, per així no distreure l'espectador i que l'audiovisual no passi per davant de la música. 

La cançó que dóna nom al segon àlbum, "L'era dels pardals", va ser la primera que van escollir per raslladar al terreny audiovisual. Abans d'acabar l'any, Flipats han anat més enllà i s'allunyen del color per presentar "Dins el meu cap": "Està enregistrat en blanc i negre, perquè ens encaixava molt amb la cançó.  Diuen que el color distreu l'espectador del contingut, i per tant l'hem eliminat perquè es fixi en el que intenta transmetre el videoclip", explica el grup.

Produït per Xevi Vila, al clip s'hi pot veure el local d'assaig de la banda i diversos indrets del seu poble, Torelló. Pel que fa a la cançó, no és una balada d'amor qualsevol: "No parla de la típica relació entre una parella, sinó de trobar la felicitat que de vegades va, ve i torna a marxar amb tot el que això significa". 
 
Flipats acomiadaran el 2015 a l'escenari a prop de casa, el 28 de desembre al Pub Xuxa de Manlleu. 
Arxivat a: Enderrock, flipats, pop-rock, videoclip, estrena, l'era dels pardals, torelló