Brasilisme al Born

Aquest vespre Yeray Hernández actua en un concert gratuït del cicle Born de Cançons

| 26/11/2015 a les 14:59h

El guitarrista d'origen canari Yeray Hernández proposa un acostament a les composicions dels grans autors brasilers del segle XX. A través de la música popular actual, investiga i actualitza els sons més populars del Brasil amb més de cent anys d'existència. 

Yeray Hernández. Foto: Arxiu Enderrock

Professor i intèrpret, Yeray Hernández es troba immers en diversos projectes musicals que combina amb la tasca docent, la investigació i l'estudi de noves sonoritats. El canari ha actuat en formacions de flamenc i jazz contemporani, ha acompanyat cantautors i fins i tot ha escrit música per a teatre. 

Aquest vespre al Born Centre Cultural repassarà els autors brasilers més rellevants del segle passat, un viatge centenari en un espai històric barceloní. En format Cafè Jazz, el concert començarà a les 20 h i l'entrada és gratuïta. 

El final de l'any al Born de Cançons serà eclèctic amb l'espectacle musical i literari de Xavi Sarrià i Feliu Ventura (3 de desembre), el bateria i percussionista Andreu Presas (10 de desembre) i els rockers simfònics i grandiloqüents Obeses (17 de desembre).
Arxivat a: Enderrock, born de cançons, born cc, barcelona, yeray hernández