Estrenem "El que vull" de Dr. Calypso

Els barcelonins editen un 7'' amb dues cançons que sortirà a la vendra el 12 de desembre

| 09/12/2015 a les 15:00h

La banda barcelonina combina la música jamaicana i la bona beguda en un nou senzill titulat El que vull (Buenritmo / Daily Records, 2015). El 12 de desembre presentaran les dues cançons en un dinar i concert exclusiu a Valls de Torroella (el Bages), i a Enderrock.cat ja en podeu escoltar una de les cançons. 

Dr. Calypso. Foto: Arxiu Enderrock


La darrera referència de ska-reggae dels barcelonins va ser Sempre endavant (Propaganda pel Fet!, 2013), i des d'aleshores els hem vist ben desperts a dalt dels escenaris. Després d'uns canvis en la formació, Dr. Calypso presenten dues noves cançons en un 7'' titulat El que vull (Buenritmo / Daily Records, 2015). 

La cara A consta de la cançó que dóna nom al treball, una "oda a la cervesa i als bons moments passats en la seva companyia, però especialment ho és a la cervesa artesana", expliquen. És un homenatge a la popular beguda i més concretament als seus fabricants. A Enderrock.cat podeu estrenar la cançó que dóna nom al nou treball: 



La cara B, en canvi, inclou una versió dels americans Ides Of March, "Vehicle", que posteriorment va revisitar en clau instumental Chet Baker. A partir d'aquesta última, Dr. Calypso han fet la seva pròpia lectura. 

El senzill sortirà a la venda el dissabte 12 de desembre. Dr. Calypso han decidit fer una gran festa per estrenar en directe el nou EP. El mateix dia de la publicació, els barcelonins organitzen un dinar i un concert exclusiu a Valls de Torroella (el Bages), i a través de les xarxes socials sortegen invitacions per assistir-hi. 
Arxivat a: Enderrock, ska, dr calypso, reggae, bages