'Trespuntzero', més que un disc

Els Pets celebren 30 anys amb un àlbum que conté 12 temes acompanyats de la Gran Orquestra Petita

| 05/12/2015 a les 07:00h

Tres dècades de cançons, concerts, festivals, discos, d'amors, festes i nits inoblidables. Els Pets són uns referents de l'escena catalana i segueixen reinventant-se dia rere dia. En la celebració de la trentena musical, han decidit batejar la gira d'aniversari amb un nom tecnològic, Trespuntzero, on s'acompanyen d'una secció de vent i corda, La Gran Orquestra Petita. L'espectacle també l'han concebut en format disc en una capsa regal amb contingut exclusiu.

Els Pets. Foto: Arxiu Enderrock

El disc Trespuntzero (RGB Suports) és un dels elements que inclou un pot exclusiu que Els Pets han elaborat per al 30è aniversari. La banda de Constantí ha escollit una dotzena de cançons tranquil·les del seu repertori on hi trobarem: “No n’hi ha prou amb estimar-se molt”, “Soroll”, “Por”, “Soroll” o “Blue Tack”. Enregistrat a l'Auditori de Girona i mesclat als estudis 44.1 de Carles Xirgu, el pianista Joan Pau Chaves s'ha encarregat de la direcció musical i els arranjaments.

Per si no fos prou la revisitació dels temes, la capsa inclou un USB amb versions inèdites de “Bon dia” i “Parla”, tres pues signades, adhesius i un pòster. Tal i com anuncien a través de les xarxes socials del grup fent broma: "Com el Barça, és més que un nou disc". Han elaborat una edició limitada de 1.000 exemplars i en tres hores van rebre prop de 400 comandes. Trespuntzero es pot reservar a través del seu web i fins al 2016 no arribarà a les botigues la versió tradicional del disc.

En directe

Aquesta edició nadalenca d'anivesari arriba en la recta final de la gira Trespunzero d'enguany. Al costat dels set músics que conformen La Gran Orquestra Petita, el grup liderat per Lluís Gavaldà ha exhaurit les entrades de gran part dels concerts que han realitzat aquest darrer trimestre. En els propers dies actuaran a Barberà del Vallès (11 de desembre) i Barcelona (16 de desembre).
Arxivat a: Enderrock, els pets, trespuntzero, lluís gavaldà, la gran orquestra petita, barcelona, barberà del vallès, disc