Blaumut presenta un curtmetratge

El quintet ha escollit "Cartes de l'Orient" per al seu nou clip de ficció

| 07/12/2015 a les 15:05h

"Cartes de l'Orient" és una de les cançons del segon disc de Blaumut, El primer arbre del bosc (autoeditat, 2015) on hi col·labora l'Escolania de Montserrat. Per tal de presentar-la d'una manera diferent a nivell audiovisual, el grup ha decidit estrenar-se en el camp de la ficció amb un curtmetratge on hi apareix l'actriu Montserrat Carulla.


Blaumut. Foto: Diego Conti


"Tots tenim una il·lusió amagada, només fa falta que algú la sàpiga veure". Aquesta frase correspon al personatge de Montserrat Carulla dins del curtmetratge i recull l'esperit de la cançó i de la ficció que han treballat en aquesta nova creació fílmica. Una peça que parla de la superació i la generositat plena d'emotivitat com la mateixa cançó, "Cartes de l'Orient".

Es tracta d'un curt-videoclip de 13 minuts dirigit per Oriol Cuadern amb un grup d'actors de luxe encapçalat per Carulla, on també hi apareix Jaume Pla, Nausicaa Bonnin, Ferran Vilajosana i els mateixos membres de Blaumut.

"Cartes de l'Orient" transcorre durant el Nadal i se centra sobretot en la gent gran i la seva recerca de la felicitat, sovint oblidada. El clip ha estat enregistrat a diversos punts de Catalunya: s'hi pot reconèixer la platja de Calella de Palafrugell, el centre de Corbera de Llobregat i també les vinyes de Banyeres del Penedès propietat de les bodegues Sumarroca.


Arxivat a: Enderrock, blaumut, cartes de l'orient, clip, videoclip, curtmetratge, ficció, monsterrat carulla