Quimi Portet i Sopa de Cabra a l'Strenes

A la quarta edició del festival gironí també hi actuaran Marina Rossell i Núria Graham

| 10/12/2015 a les 10:45h

Girona comença a escalfar motors per a una nova temporada de novetats. L'edició 2016 del Festival Strenes té l'inici de gira de Marina Rossell, l'estrena d'un EP de Núria Graham, el primer concert a casa de Sopa de Cabra i la presentació oficial de Quimi Portet entre els primers confirmats.
Quimi Portet. Foto: Arxiu Festival Strenes

El Festival Strenes ha anunciat la primera ronda de confirmacions per a l'edició de l'any vinent. Si Sopa de Cabra va inaugurar l'edició d'enguany a dalt d'un terrat, per a la nova edició tornaran a formar part del cartell, però aquesta vegada actuaran en un recinte tancat (a l'Auditori de Girona, el 22 d'abril) i amb les noves cançons de Cercles (RGB Suports). 

El festival gironí omple la ciutat de música als diversos equipaments de què disposa. En el cas de Núria Graham, donarà a conèixer un nou EP que està preparant a l'Auditori de la Mercè el proper 8 d'abril. El també vigatà i intergalàctic Quimi Portet ja s'ha reservat a l'agenda el 16 d'abril per presentar el seu nou disc al Teatre Municipal de Girona.

Per la seva banda, Marina Rossell iniciarà la gira de presentació de Cançons de la resistència (Satélite K) el dia abans, 15 d'abril. És un treball que té el suport de l'associació catalana Amical Ravensbrück per preservar la memòria de les dones retingudes al camp de concentració nazi. 

Les entrades per a aquests quatre concerts ja estan a la venda al web del festival, i el preu oscil·la entre els 10 i 40 euros segons l'espectacle. 

'Gira el cercle constant...'
Els gironins Sopa de Cabra faran una gira per auditoris i teatres. Queden poques localitats per a l'estrena del Gran Teatre del Liceu de Barcelona (17 de gener), i a banda del concert a la seva ciutat natal, Girona, ja han anunciat dues dates més: a l'Auditorium de Palma (19 de gener) i al Pavelló d'Esports de Lleida (6 de maig).
Arxivat a: Enderrock, sopa de cabra, festivals, marina rossell, núria graham, quimi portet, festival strenes, girona