La Raíz, Els Catarres i Aspencat al Canet Rock

Ja es poden comprar les entrades per al festival del Pla d'En Sala

| 15/12/2015 a les 11:30h

L'organització del Canet Rock ha anunciat els tres primers grups que protagonitzaran el cartell de la tercera edició del reeixit festival. Ja s'han posat a la venda per a la cita que tindrà lloc el 2 de juliol de 2016 al Pla d'en Sala de Canet de Mar.

Els Catarres. Foto: Toni Llobet

El Canet Rock 016 consolida la voluntat de l'organització per apostar només per grups dels Països Catalans. Per a l'edició de l'any vinent han anunciat una tríada que abraça gustos i estils ben diferents per atraure un públic ampli i heterogeni: La Raíz, Aspencat i Els Catarres.

Els seguidors de la València combativa podran gaudir d'Aspencat i La Raíz en un escenari únic. Els dos grups debutaran al festival del Pla d'en Sala i estrenaran nous discos. Aspencat presentarà el sisè disc d'estudi, Tot és ara (Halley Records), mentre que La Raíz presentarà Entre poetas i presos (Propaganda pel Fet!), el nou treball que presentaran al març. El trio d'Aiguafreda repetirà al Canet Rock amb les cançons del seu explosiu tercer disc, Big Bang (Música Global). 

Els abonaments ja es poden comprar a través del web del Canet a un preu de 32 euros. 
Arxivat a: Enderrock, festivals, canet rock, canet de mar, aspencat, la raíz, els catarres