Los Burros i Los Rápidos anuncien dos únics concerts

El mes de febrer actuaran plegats a Barcelona i Madrid

| 11/12/2015 a les 12:54h

Després d'anunciar la publicació d'una capsa de cinc discos amb versions actualitzades de Los Burros i Los Rápidos i un doble concert en directe d'El Último de la Fila, els seguidors d'aquests referents dels vuitanta i noranta podran tornar a vibrar gràcies als seus directes en dues ocasions úniques: a Madrid (19 de febrer) i Barcelona (26 de febrer). 

Los Rápidos. Foto: Arxiu Sony Music

Gairebé tres dècades després del darrer concert, la mítica banda precursora d'El Último de la Fila realitzarà una minigira (si és que la podem anomenar així) de dos únics concerts a l'Estat espanyol. Los Burros compartiran escenari amb els seus predecessors, Los Rápidos, el 19 de febrer a la sala La Riviera de Madrid i el 26 de febrer a la sala Razzmatazz de Barcelona. 

Quimi Portet i Manolo García, els artífexs de les dues bandes, pujaran a l'escenari al costat de la formació original de Los Burros –Antonio Fidel (baix) i Josep Lluís Pérez (guitarra elèctrica)– i dels integrants de Los Rápidos Lluís Visiers (bateria) i Esteban Martín Hirschfeld (teclats). 

El repertori estarà marcat per les cançons incloses a la capsa de 5 CD batejada com Historia de una banda (autobiografía sónica), editada per Sony Music el passat 20 de novembre (aquí podeu escoltar una versió actualitzada de la cançó "Hazme sufrir" de Los Burros amb la col·laboració d'Adrià Puntí). 

Les entrades per als dos concerts es posaran a la venda el divendres 18 de desembre a les 10 h al web de Manolo García i a través de la plataforma Ticketmaster
 
Arxivat a: Enderrock, quimi portet, manolo garcía, el último de la fila, los rápidos, los burros, concert, barcelona, madrid