Vols brindar amb Obeses?

Els osonecs actuen avui al Born de Cançons i sortegem 5 entrades dobles

| 17/12/2015 a les 12:00h

Aquest vespre Obeses tanquen el Born de Cançons amb les cançons del seu darrer disc, Monstres i princeses (Música Global). Serà l'últim brindis del cicle de música de mercat i vi, i a Enderrock.cat sortegem 5 entrades dobles! 
Obeses. Foto: Eduard Morató

Aquest dijous 17 de desembre els osonencs tancaran el cicle barceloní (que ja ha anunciat la programació de l'any vinent) i probablement no hi faltarà el monstre de l'armari. El concert tindrà lloc a la sala Moragues (20 h), i a banda de gaudir de la genialitat del grup liderat pel carismàtic cantant, guitarrista i compositor Arnau Tordera, els assistents podran tastar al final de l'espectacle una copa de dues propostes vinícoles: un Garnatxa Blanca del celler Herència Altés (DO Terra Alta) i un Visendra Reserva 2011 de les Bodegues Visendra (DO Catalunya). 


Garnatxa Blanca. Foto: Arxiu Emovins
 
El Garnatxa Blanca evoca un excés sensorial aromàtic, tropical i amb notes de meló i fruits blancs. Una riquesa d'aromes i sabors que concilien amb els matisos i colors d'Obeses. Per la seva banda, l'aposta dels joves germans Sendra segueix camins propis, atrevits, lluny de la tradició de les vinyes. Van iniciar-se amb vins d'un segell propi. El Visendra Reserva 2011 conté aromes balsàmics i de textures suaus i vellutades. 

Ampolla de Visendra. Foto: Arxiu Emovins
 
Vols assistir-hi?
Sortegem 5 entrades dobles per al concert d'aquest vespre dels osonencs al cicle Born de Cançons. L'actuació tindrà lloc a les 20 h a El Born Centre Cultural de Barcelona. Si voleu participar al concurs només cal que envieu un correu electrònic a [email protected] amb el vostre nom i cognoms. Aquest migdia ens posarem en contacte amb els guanyadors, que podran recollir les entrades a taquilla. 
Arxivat a: Concursos, barcelona, born centre cultural, obeses, born de cançons