20-16

| 29/12/2015 a les 00:08h

 20. 


 
MARINA ROSSELL
Cançons de la resistència
(Satélite K)

La cantautora altpenedesenca prossegueix la tasca que havia interromput abans dels tres discos d’homenatge a Georges Moustaki, és a dir, recopilar cançons, despullar-les fins a extreure’n només la melodia essencial i tornar-les a bastir i vestir.

19.




PANTALEÓ
Reina Victòria
(Petits Miracles)

Tota una descoberta per als sentits. El primer treball de Pantaleó destil·la victoriós el pop emotiu d’uns nouvinguts que ja havien fet provatures en altres projectes. Presenten un discurs poètic indesxifrable i aclaparador, farcit amb arranjaments rics en matisos i amb tot de personatges ficticis que tenen un peu a la realitat.

18.



THE NEW RAEMON

Oh, rompehielos
(BCore Disc)

Amb Oh, rompehielos,
Ramón Rodríguez reaborda les relacions personals, aquest cop canviant la foscor pels glaciars que cruixen a cada tornada. La vida interior de The New Raemon engarrota les entranyes i fa aturar la respiració: el volum és l’únic capaç de trencar el gel.

17.




NYANDÚ
Bum!
(Música Global) 

La banda osonenca Nyandú es treu la màscara pop-folk de L’origen de les absències (Música Global, 2012) per dinamitar l’amor i la passió del pop-rock vitamínic de Bum! Revelen entusiasme i energia explosiva.


16.




ELS CATARRES
Big Bang
(Música Global)

L’esclat del trio d’Aiguafreda ressona a places, envelats i festivals: un cant ballable i proper, sincer i ingenu, fresc i rialler. Al tercer disc tornen a despertar l’esperit més juganer amb melodies plenes d’esperança, amor i amistat.

 

<< inici    << 41-50    << 31-40     << 21-30      << 11-15              
 
Arxivat a: Enderrock