La nit de les reines del soul

El dimarts 5 de gener les grans veus femenines de la música negra actuaran a Barcelona

| 24/12/2015 a les 15:00h

Les Soul Sisters Blackcelona són sis dives del soul, funk i rhythm'n'blues que, acompanyades per la banda The Slingshots, repassen la història de la música negra dels seixanta als vuitanta, amb una mirada al present. La nit de Reis actuaran a la sala Jamboree de Barcelona, i serà la segona vegada que se les podrà veure plegades en directe.

Soul Sisters Blackcelona. Foto: Carles Rodríguez
 
La nit de Reis serà la nit de les reines a sala Jamboree de Barcelona. Les Soul Sisters Blackcelona tornaran a pujar a l'escenari després de l'èxit del primer espectacle que van oferir el mes de març passat a la sala Music Hall. Bressolades per la banda de soul i funk The Slingshots, les sis veus femenines recorren la música negra dels anys 60, 70 i 80 amb el rerefons de les grans dives nord-americanes, però amb una visió actualitzada. 

Formen el grup sis personalitats d'una gran qualitat artística: Koko-Jean Davis (The Excitements), Marina Torres (Marina BBface & The Beatroots), Ster Wax (Wax&Boogie Rhythm Combo), Leila, Izah, Clara Dini (B-Funk) i Laia Soulvador (Motherfunkers).

El concert tindrà lloc el dimarts 5 de gener (21.30 h), i les entrades anticipades ja es poden comprar a un preu de 15 euros (18 a taquilla). 

Aquí podeu veure un resum de la primera actuació a la sala Music Hall:
 
Arxivat a: Enderrock, soul, jamboree, barcelona, blackcelona, soul sisters blackcelona, the slinshots