Tornem a Sau, a l'estudi

Aquest mes la banda de tribut publicarà una cançó inèdita i una readaptació de "Sense estil"

| 08/01/2016 a les 13:00h

Pep Sala (guitarra) i Joan Capdevila (mànager i lletrista de Sau) han escrit una nova cançó i una nova versió de "Sense estil" que sortirà a la llum aquest mes de gener. Ho faran al costat de Tornem a Sau, el tribut que ret homenatge a la banda i que els ha demanat que col·laborin amb ells. 

Sau. Foto: Arxiu Ressons. 

A través de la seva pàgina de Facebook, Pep Sala va anunciar ahir que Tornem a Sau, Joan Capdevila i ell mateix ja són a l'estudi Bar Miquel per enregistrar la cançó inèdita i la readaptació del primer senzill de Sau, "Sense estil". 

Sala i Capdevila han accedit a unir-se al tribut Tornem a Sau, a petició de la banda. D'aquí a unes setmanes publicaran les dues cançons que seran el tret de sortida de la gira de presentació, i aniran a Salt (5 de febrer), Vic (12 de febrer), Tarragona (20 de febrer), Barcelona (27 de febrer) i Lleida (11 de març). 

Els Tornem a Sau han vingut a l'estudi a enregistrar un tema inèdit compost pel Pep i el Joan Capdevila, i una readaptació de la cançó #Senseestil, que fou el primer single de Sau.

Posted by Pep Sala on dijous, 7 / gener / 2016
Arxivat a: Enderrock, joan capdevila, sau, tornem a sau, tribut, pep sala