Ivette Nadal i Guiem Soldevila a la festa del BarnaSants

Anunciem els 10 guanyadors d'una invitació doble per a la petita mostra prèvia al festival

| 12/01/2016 a les 12:00h

Aquest dimecres 13 de gener el festival BarnaSants començarà a escalfar motors per a la 21a edició de la programació de cançó d'autor amb una festa de presentació a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. A Enderrock.cat sortejàvem 10 invitacions dobles, i avui n'anunciem els guanyadors!
Guiem Soldevila. Foto: Arxiu Enderrock

La 21a edició del BarnaSants arriba carregada amb un cartell de més de 100 concerts, vuit produccions pròpies, Veneçuela com a primer país convidat, i el compromís i la revolta com a motor cultural. Un dels plats forts del Festival de cançó d'autor són les presentacions oficials dels nous discos d'artistes d'arreu dels Països Catalans. Ivette Nadal, Guiem Soldevila, Mirna Vilasís i Alfons Olmo en són un exemple, i aquest dimecres 13 de gener juntament amb altres músics oferiran un tastet de les seves noves cançons a la festa de benvinguda. 

A Enderrock.cat vam engegar un concurs on sortejàvem 10 invitacions dobles, i a continuació anunciem els guanyadors: 

Montse F.
Marc S.
Edu M.
Maria S.
Cristina M.
Isaac C.
Laura F.
Carlota T.
Nina C.
Francesc C. 

Avui rebreu un correu de confirmació, i només cal que accediu a l'entrada de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (C. Rosselló, 515, Barcelona) i allà us donaran la vostra entrada doble. L'acte començarà a les 20 h. 

Compte enrere per al 21è BarnaSants
El dijous 21 de gener l'espectacle inèdit Jota de combat: compromís i poesia obrirà la nova edició del festival al Teatre Joventut de l'Hospitalet. Coordinat per Arturo Gaya (Els Quicos), l'espectacle reivindica la jota com un dels orígens de la cançó protesta. Hi actuaran Miquela Lladó, Eva Dénia i Eliseo Parra, entre altres. 
Arxivat a: Concursos, festivals, barnasants, barcelona, antiga fàbrica estrella damm, ivette nadal, guiem soldevila, mirna vilasís, alfons olmo