Neix una websèrie de pop català

Es tracta d'un fals documental sobre una nova banda anomenada El Ramon de les Olives

| 15/01/2016 a les 14:59h

Com neix un grup de música? Quins són els primers passos que ha de seguir per assolir l'èxit? El fals documental El Ramon de les Olives narra la història d'un trio baceloní interpretat pels actors Pau Vinyals, Biel Duran i Roger Batalla. La websèrie es podrà veure per internet i es presentarà el proper dimecres 20 de gener a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

Els seguidors de la mítica telenovel·la de Televisió de Catalunya El cor de la ciutat s'hauran adonat que el nom de la websèrie, que coincideix amb el nom de la nova banda ficticia, fa referència a un personatge de la sèrie, un noi que tenia una parada al mercat, batejat com El Ramon de les Olives. Però només hi té el nom en comú, perquè el projecte de la productora Subtrama es basa en el naixement d'un nou grup de pop català. 

El Ramon de les Olives és una websèrie enregistrada com a fals documental, escrita a quatre mans per Carmen Marfà i Yago Alonso. La música original ha estat escrita per dos membres de Mishima: el pianista Marc Lloret i el guitarrista Dani Vega.

Tal com es pot veure a l'avançament, des d'un to irònic i humorístic, el trio es vol fer un lloc a l'escena musical, però no els serà tan fàcil. La primera temporada està formada per sis capítols d'uns cinc minuts de durada i en cadascun d'ells demanaran ajuda a un personatge mediàtic. Els episodis es podran veure a través del canal de Youtube de la websèrie i n'anunciaran la sortida a les xarxes socials

Al teaser de presentació s'hi pot veure que hi col·laborarà Joan Dausà, el periodista Jordi Basté, les actrius Aida Folch i Nausicaa Bonnín i l'artista Lyona Ivanova, la qual ha realitzat videoclips de Love of Lesbian, Maria Coma, The New Raemon o Pau Vallvé.

El proper dimecres 20 de gener es presentarà a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (Carrer Rosselló 515, Barcelona) amb la presència dels tres protagonistes, els músics Dani Vega i Marc Lloret, i l'equip tècnic. L'entrada està oberta al públic.  
Arxivat a: Enderrock, marc lloret, mishima, sèrie, barcelona, joan dausà, pop català, websèrie, dani vega