Els cinc elements de Showarma i els Falafels

Aquest divendres publiquen el primer disc

| 13/01/2016 a les 15:00h

El bateria de Dusminguet, Martí Viladerbò, encapçala un nou projecte de mestissatge batejat com a Showarma i els Falafels. Han publicat tres maquetes (Mar, Terra i Cel) i aquest divendres 15 de gener debuten amb el primer disc, Elements (Kasba Music, 2016), i ja han anunciat les primeres dates de presentació. Però qui són els cinc elements que formen el nou quintet vallesà?

Showarma i els Falafels. Foto: Juan Miguel Morales

Martí Vilardebò (cantant i guitarrista):
 No és amant de les presses. Com a mínim això ha demostrat amb la confecció del repertori per al primer disc de Showarma i els Falafels. Des que el grup es va crear el desembre de 2008 han anat treballant les cançons, buscant un repertori propi i consolidant el projecte com alguna cosa més que una reunió d’amics per fer música i passar-s’ho bé. Vilardebò hi aporta la personalitat i l’experiència acumulada en bandes com Dusminguet, Peret, El Belda i el Conjunt Badabadoc i Oriol Tramvia, entre molts altres.

Jacob Serradesanferm (baix i veus): Ha estudiat harmonia, piano i baix, ha cantat a la Coral Guisla de Caldes de Montbui i ha estat teclista del grup Stocks, on ja va coincidir amb Vilardebò. La seva vida
musical ha passat per Pareras Parelladas, on va tocar durant set anys. Forma part de Showarma i els Falafels des del principi.



Albert Rafart (bateria i veus):
 Després d’haver passat pel grup de batucada Tumieto i la banda de rumba-punk Perro Patxingo, va passar a formar part de Gertrudis. Amb ells va enregistrar la maqueta i els dos primers discos. Després es va incorporar breument a Fufu-Aï, i des del 2009 és a Showarma i els Falafels

Jofre Dodero (teclats i veus): Professor de piano, llenguatge i harmonia, ha impartit classes a alguns membres del grup. Ha acompanyat cantants lírics, ha tocat en formacions clàssiques i ha format
part del conjunt de pop Último Clan, el septet de jazz Confusió i la Big Band de Granollers. Actualment també treballa en dos espectacles de música i poesia.


 
Cesc Pascual (guitarra i veus): Guitarrista polivalent especialitzat en funk-rock i música brasilera. Té el grau superior del Taller de Músics en guitarra, llenguatge, harmonia i arranjaments i el grau superior de jazz a l’ESMUC. Ha tocat amb Brazuca Matraca, Dani Nel·lo i Pau Riba, entre d’altres. Ha col·laborat en la gravació de diversos discos i ha fet la banda sonora del curtmetratge Cuando te encontré, amb Jorge Drexler. Es va incorporar a Showarma i els Falafels en substitució de Josep Espinasa ‘Epi’.

De gira

La sortida del disc serà l'inici de la presentació en directe que els durà a Barcelona (15 de gener), Reus (16 de gener), Berga (30 de gener), Valls (6 de febrer), Cardona (13 de febrer), Sant Feliu de Llobregat (19 de febrer), la Bisbal d'Empordà (20 de febrer), Sabadell (28 de febrer), Barcelona (19 de març) i Gironella (2 d'abril). Al seu web trobareu tota la informació detallada de cada concert. 
Arxivat a: Enderrock, dusminguet, showarma i els falafels, mestissatge, elements