Pellikana, alegria acolorida

Estrenem la cançó "Pintar la vida", on col·laboren Els Catarres

| 21/01/2016 a les 12:00h

El folkore més mestís dels valencians Pellikana es consolida al seu tercer disc, Moltes llums (Mésdemil, 2016), que publicaran el 2 de febrer. Les noves cançons els cremen a les mans, i a Enderrock.cat estrenem en exclusiva "Pintar la vida", amb la col·laboració d'Els Catarres
Pellikana. Foto: Carles Moles

L'amanida sonora de Pellikana combina folk, reggae, pop i ritmes sincopats. Moltes llums contindrà nou cançons que denoten un nova aposta estilística dels valencians, gràcies a la producció de David Rosell (Dept., Brams), que també ha treballat amb Els Catarres, els quals participen a la cançó que podeu escoltar a Enderrock.cat, "Pintar la vida": "Aquest tema és un himne a l'optimisme, a les ganes de descobrir les coses bones de la vida, aquelles que ens inspiren i ens ens fan conèixer-nos a nosaltres mateixos; les coses que ens ajuden a pintar la vida de colors", descriu la banda. 
 

El grup de Castalla (l'Alcoià) es va formar el 2008. Tres anys més tard va debutar amb Titelles (Mésdemil, 2011), i el 2013 va publicar Desperta! (Mésdemil) i el directe Tardor (Mésdemil, 2013). El nou àlbum, Moltes llums (Mésdemil), sortirà el 2 de febrer.
Arxivat a: Enderrock, pellikana, país valencià, els catarres, estrena