Música nòmada al Born

Avui Guillem Roma actua a Barcelona acompanyat de col·laboracions especials

| 21/01/2016 a les 07:00h

Des de fa més de quatre anys Guillem Roma s'acompanya en directe de la Camping Band Orchestra, una formació versàtil que varia en funció del concert. Aquest dijous 21 de gener a El Born Centre Cultural estarà formada per sis músics i, com que es tracta d'una ocasió especial, l'osonenc portarà convidats i alguna sorpresa que no revelarà. A l'espera de l'actuació, presentem les col·laboracions especials per a la gran festa!

Guillem Roma. Foto: Arxiu Enderrock

Alessio Arena
L'amistat entre Guillem Roma i el cantant i escriptor italià Alessio Arena és del tot 2.0: "Ens vam conèixer a través d'un comentari al Facebook en una cançó de Violeta Parra, i a través d'allà jo vaig descobrir la seva música i ell la meva. Ens vam fer fans l'un de l'altre i vam cantar aquella cançó compartida a la xarxa social en dos concerts nostres, respectivament. Ara jo he col·laborat al seu últim treball discogràfic i ell col·laborarà al meu". 


Aupa Quartet 
El quartet de corda de jazz-rock va col·laborar al darrer disc de Guillem RomaNòmades (autoeditat, 2014), i l'osonenc va realitzar un seguit de vídeos musicals del grup. Aupa Quartet tenen una gran projecció internacional: "La seva manera de tocar, l'estil i el que fan els ha portat a tocar fins a la Xina, entre altres llocs, i aquesta vegada donaran un color especial a alguna de les cançons que tocarem", valora Roma.



Santi Serratosa i Mariona Castells
Les cançons nòmades del cantautor es fusionen amb el moviment de la percussió corporal juntament amb Santi Serratosa i Mariona Castells. "Sempre he entès el moviment com a part inseparable de la música, de fet als meus vídeos sempre hi apareix aquesta dosi de ball necessària per acabar d'entendre el sentit d'una cançó. En aquest cas la fusió és total, ja que el cos i el moviment acaben fent música directament i això suma una màgia visual i poètica a les meves cançons".


Guillem Roma està treballant en el seu proper àlbum, previst per a aquest any, però de moment es reservarà les noves cançons per a més endavant. El repertori del concert del Born serà antològic i també interpretaran alguna versió. En un projecte tan divers i ple de moviment, de ben segur que hi haurà alguna sorpresa més. 

Com a cada actuació del cicle, el concert culminarà amb un tast de vins de DO catalana. Les entrades es poden comprar a través d'aquest enllaç
Arxivat a: Enderrock, mariona castells, santi serratosa, alessio arena, born, barcelona, guillem roma, born de cançons, aupa quartet