Radiohead, PJ Harvey i Brian Wilson al Primavera

Manel és un dels grups catalans que actuaran al festival barceloní del 2 al 4 de juny

| 21/01/2016 a les 10:27h

Com en les darreres edicions ja comença a ser tradició que el Primavera Sound presenti el seu cartell més enllà d'una nota de premsa per als mitjans. Un vídeo atractiu, enguany una animació ambientada en l'espai, arriba amb el nom dels protagonistes de la nova edició, entre els quals grans noms internacionals com Radiohead, PJ Harvey o. Brian Wilson i de l'escena catalana, Manel.

Radiohead. Foto: Arxiu MexicoIndie.net


Més de 150 de grups internacionals i catalans actuaran al Primavera Sound 2016 del 2 al 4 de juny. Una de les bandes de rock més veteranes brilla com un dels caps de cartell: els britànics Radiohead, que tot just havien anunciat nova gira. Companys de l'escena de rock alternativa dels 90 com Suede, els ressuscitats LCD Sound System o la música etèria dels islandesos Sigur Rós aterraran a Barcelona. Un dels noms més valorats de l'escena indie, l'anglesa PJ Harvey, ha confirmat que serà al festival amb nou disc sota el braç, com també el líder dels Beach BoysBrian Wilson, que recrearà les cançons del mític Pet Sounds (Capitol, 1966), un des discos imprescindibles de la història de la música.

Entre la multitud d'artistes, una vintena són catalans: Manel, PacoSan, Ran Ran Ran, The Saurs, Invisible Harvey, Alberto Montero, Aliment, Carla, Dj Coco, Doble Pletina, El Último Vecino, Esperit!, Inspira, Joana Serrat, Univers i Pixr Gung entre d'altres. 

Com a nota exòtica, la mítica banda rumbera Los Chichos també forma part de la programació del Primavera. A continuació, podeu veure tota la programació completa al vídeo que ha publicat el festival: 
 
Arxivat a: Enderrock, pj harvey, radiohead, manel, primavera sound, festivals, brian wilson, barcelona