L'empremta de Sau

"Instants en un paper" és la nova cançó que han escrit Pep Sala i Joan Capdevila per al grup d'homenatge

| 25/01/2016 a les 15:00h

Tornem a Sau és el grup d'homenatge que va néixer fa un any per recordar la mítica banda de rock català. Van demanar a Pep Sala (guitarra) si hi volia participar, i al costat de Joan Capdevila (mànager i lletrista de Sau) han escrit un tema nou expressament per a la banda: "Instants en un paper". 
 
La cançó ha estat enregistrada a l'estudi del mateix Pep Sala, però la interpretació va a càrrec de la banda d'homenatge Tornem a Sau: Jonathan Argüelles (veu), Jordi Espigulé (baix i veus), Xavi Balaguer (teclats i veus), Carlos de la Paz (guitarra) i Micky Izquierdo (bateria). 

"Instants en un paper" anirà acompanyada de la readaptació del primer senzill de Sau, "Sense estil", en un EP d'edició limitada que es podrà adquirir als concerts de la gira d'homenatge que començarà el 5 de febrer a Salt (aquí podeu consultar la resta de dates). 

El cantant de Tornem a Sau, Jonathan Argüelles, explica que ha estat una gran experiència treballar amb Pep Sala i Joan Capdevila: "Ha estat sorprenent, es respirava un ambient de record i nostàlgia. En el meu cas, quan tenia 5 anys el meu pare em portava als concerts de Sau i des d'aleshores sempre m'han agradat. És tot un honor poder formar part d'aquest homenatge". 
Arxivat a: Enderrock, tribut, tornem a sau, sau