Tret de sortida al Jazz Night d'El Molino

Joan Chamorro i Andrea Motis Quintet van obrir amb èxit el cicle de petit format

| 27/01/2016 a les 13:30h

La sala del Paral·lel barceloní acollirà cada dimarts concerts de jazz per a un aforament entorn als 150 espectadors. Ahir dimarts, amb les entrades exhaurides, Joan Chamorro i Andrea Motis Quintet van obrir el cicle Jazz Night, que continuarà tot el mes de febrer amb Bernat Font Trio (dia 2), Dumpy Lobsters (dia 9), Benjamin León Trio (dia 16) i Barcelona Swing Serenaders (dia 23).


La inauguració no podia ser més sonada. Va ser ahir dimarts 26 de gener, amb Joan Chamorro (contrabaix i saxo) i Andrea Motis (veu, trompeta i saxo soprano), acompanyats pels músics de la seva formació de quintet, Ignasi Terraza (piano), Josep Traver (guitarra) i Esteve Pi (bateria). La parella de músics durant sis anys ha gravat sis discos i ha fet una quinzena de col·laboracions discogràfiques.

El proper disc el gravaran al març, en acord amb el mític segell de Nova York Impulse!, amb temes de Motis i de Terraza, com el que es va poder sentir a El Molino, "Sr Blues", i algunes versions que són habituals en el seu repertori com "He's Funny That Way", de Billie Holiday. A Barcelona van oferir a més, en paraules d'una entusiasta Motis, una 'estrena mundial' del quintet a El Molino d'una atrevida versió jazzística de "La gavina" de Marina Rossell. Motis & Chamorro consolidarà enguany la seva projecció internacional amb una gira per Europa i els Estats Units, i també celebra el desè aniversari de la Sant Andreu Jazz Band.

El cicle Jazz Night té altres perles per descobrir pel públic barceloní, una proposta musical nova que ha estat celebrada pel sector perquè és una aposta més per la música en directe i de qualitat. Cada setmana portarà al seu escenari les millors formacions del panorama jazzístic, com assegura el seu director artístic, Ricard Gili, que ahir va pujar a l'escenari a fer duet amb Motis i que és tota una institució del jazz català.

Les properes cites són el mes de febrer amb Bernat Font Trio (dia 2), Dumpy Lobsters (dia 9), Benjamin León Trio (dia 16) i Barcelona Swing Serenaders (dia 23).
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz