Les dues cares de Deliri

Estrenem un doble senzill dels valencians que inclou una versió de la cançó "Ai, Dolors" de Manel

| 28/01/2016 a les 11:00h

El primer disc del nou grup valencià Deliri està a punt de sortir. Es titularà Vius per contar-ho (Mésdemil, 2016), però abans han decidit mostrar dues cançons que els identifiquen on es poden sentir les seves referències. A Enderrock.cat estrenem en exclusiva aquesta presentació: una revisitació de "Ai, Dolors" de Manel i el tema propi "Disculpa'm la sinceritat". 

Deliri. Foto: Vicent de Castro


Vius per contar-ho (Mésdemil, 2016) contindrà dues cares a l'hora d'escoltar-lo, i és per això que el grup ha decidit avançar dues cançons que revelen la seva passió per la música dels seixanta i setanta. "Disculpa'm la sinceritat" es mou en un terreny folk-rock amb una lletra crítica cap als poderosos i també tots “els acomodats tant al món de la política com de la cultura i les xarxes socials”, expliquen. 


D'aires més pop estrenem "Ai, Dolors", una versió de la popular cançó de Manel, inclosa al seu primer disc, Els millors professors europeus (DiscMedi, 2008):
 

Eduard Banyuls (veu i guitarra), Adri Lluesma (guitarra), Aitor P. Ciorraga (baix) i Enric Arcos (bateria) van presentar una cançó molt fresca a principi de l'estiu, "Ens fem grans", produïda per Mark Dasousa, que també ha treballat al primer disc. Aquí podeu veure el videoclip: 

Arxivat a: Enderrock, país valencià, manel, estrena, deliri, gandia