Festa mestissa a l'Enderrock Sona

El 10 de febrer presentem la revista de febrer amb Animal, Bonobos i 9Son

| 01/02/2016 a les 07:00h

La revolució mestissa s'apoderarà de la nova cita de l'Enderrock Sona. El dimecres 10 de febrer tornem a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb un xou en acústic capitanejat per la nova banda revelació Animal i dos grups més de l'escena: Bonobos i 9Son. No t'ho perdis!
Foto: Bernat Almirall

El 16 de febrer sortirà a la llum el primer disc d'Animal. Nosaltres ja l'hem pogut escoltar i tot apunta que serà una de les revelacions d'aquest estiu. El debut de la nova banda vallesana de fusió es titula Més enllà de les paraules (Halley Records, 2016) i conté una dotzena de cançons d'amor d'autor impregnades d'un calidoscopi sonor que va des del pop i el reggae fins al soul més profund. 

Uns dies abans de l'estrena, concretament el dimecres 10 de febrer, al cicle Enderrock Sona del mes en podreu escoltar un tastet en exclusiva en un showcase acústic a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. Però a més d'Animal, hem convidat tres grups de la família mestissa catalana per arrodonir així una gran festa amb els sons més càlids: Bonobos i 9Son. La tríada no és casual, i és que els dos grups apareixen al primer videoclip del grup vallesà, "Només amb tu". I evidentment no els deixarem baixar de l'escenari sense que cantin alguns temes del seu repertori. 

Et convidem a la festa!
Si vols assistir a l'Enderrock Sona, només cal que omplis el següent formulari amb les teves dades per aconseguir una invitació doble. L'acte tindrà lloc a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (C/ Rosselló, 515, Barcelona) a les 20 h. 

Arxivat a: Enderrock, barcelona, fàbrica estrella damm, 9son, enderrock sona, animal, ítaca band, bonobos