La calidesa de Senyor Mit

Estrenem un nou videoclip del grup de pop d'autor: "Hivern"

| 05/02/2016 a les 12:00h

El teu vestit m'encanta (Altafonte, 2015) és el segon disc d'històries quotidianes pop de Senyor Mit. El divendres 12 de febrer presentaran les noves cançons a la sala La Mirona de Salt, i avui a Enderrock.cat n'estrenem una amb el seu nou videoclip: "Hivern". 

Senyor Mit. Foto: arxiu del grup


Carles Serras (veu, banjo, guitarra i producció) encapçala un projecte de pop quotidià i artesà. Al costat d'Enric Fluvià (baix), Andreu Revilla (bateria) i Laia Frigolé (teclats) es presenten a l'escenari com Senyor Mit, un grup ple d'històries d'autor. "Hivern" és la cançó que traspua més pop vitamínic, i a Enderrock.cat n'estrenem el videoclip:



El divendres 12 de febrer presentarà les noves cançons a la sala La Mirona de Salt. El teu vestit m'encanta (Altafonte, 2015) és el segon disc de Senyor Mit, que arriba dos anys més tard del debut Juny, juliol i agost (autoeditat, 2013). Inspirat en temàtiques reals i properes, com a "Desembre", on s'endinsen al món del teatre amb la col·laboració de quatre amics d'infantesa de Serras, i on sorprèn la veu de Joan Enric Barceló (Els Amics de les Arts). 
Arxivat a: Enderrock