Duel al Carnaval barceloní

Aquest dijous el Rei Carnestoltes Pau Riba es disputarà el tron amb la Reina Belluga Alba Sarrate

| 04/02/2016 a les 07:00h

Aquest dijous 4 de febrer el Born Centre Cultural esdevindrà l'escenari d'una batalla musical on el Rei Carnestoltes 2015 (Pau Riba) defensarà el seu reialme de la disbauxa amb l'actual Reina Belluga (Alba Sarrate). L'actuació inaugurarà la festivitat a la capital catalana. 

El Rei Carnestoltes (Pau Riba) i la Reina Belluga (Alba Sarraute). Foto: Alba Sarraute


El Carnaval de Barcelona s'allargarà fins al dimecres 10 de febrer amb l'habitual enterrament de la sardina. Durant aquesta setmana les activitats més sonades s'apoderen del territori, i en aquest cas, de la ciutat de Barcelona. 

Pau Riba va ser el Rei Carnestoltes a l'edició passada, i és per això que arriba amb ganes de guerra, ja que la Reina Belluga figura recuperada de la tradició de la festa de Carnestoltes barcelonina, que ja apareix en textos del segle XVII, i encarnada per Alba Sarraute li usurparà el tron enguany. Riba no li posarà fàcil, i en un espectacle que combinarà cercavila, teatre, música i focs antics, el Rei Carnestoltes 2015 arribarà disposat a reclamar el que és seu: el regnat de la setmana de la disbauxa a la Ciutat Comtal. 

Aquesta batalla musical tindrà lloc al Born a les 6 de la tarda i esdevindrà el toc d'inici del Carnaval barceloní. Al web de l'Ajuntament de Barcelona hi trobareu tots els detalls i la resta d'activitats programades. 
Arxivat a: Enderrock, carnaval, barcelona, pau riba