El segon tir de Seis Pájaros de Un Tiro

Estrenem dues cançons del proper disc de la banda vallesana de pop d'autor

| 10/02/2016 a les 07:00h

Les cançons de Seis Pájaros de un Tiro s'enlairen sobre un núvol de pop i jazz, passant per la bossanova i les lletres d'autor. Aquest divendres publicaran el segon disc, Amb cara i ulls (DiscMedi, 2016), i a Enderrock.cat n'estrenem dues cançons, a una de les quals ha col·laborat Judit Neddermann.

Seis Pájaros de un Tiro. Foto: Maria Girona

El passeig sonor de cançó d'autor, jazz, bossanova i pop més aviat acústic que va iniciar el grup de Rubí amb el debut Donde pasan nadas (autoeditat, 2012) es consolida a Amb cara i ulls (DiscMedi, 2016). Enregistrat a final del setembre passat a Bucbonera Studios amb la producció de Tomàs Robisco, el segon àlbum sortirà a la llum aquest divendres 12 de febrer.

Víctor Morató (veu, guitarra, piano), Marc Esteve (veu i guitarra), Marta Riba (saxo i clarinet), Miquel Galceran (contrabaix) i Òscar Jorba (bateria) són els cinc membres del grup. Però qui és el sisè ocell? Per a aquest segon disc han tngut la col·laboració especial de Judit Neddermann que podeu escoltar en exclusiva a Enderrock.cat: "De tu".



A Amb cara i ulls prenen com a punt de partida la cançó d'infantesa "Sol, solet" al reclam "Entre cometes", mentre que a "Equilibrista" incorporen una guitarra elèctrica que casa a la perfecció amb les tonades més tranquil·les. També hi han inclòs algun divertimento, com ja evidencien al títol "La cançó amb el nom més llarg del món i altres paraules per si de cas". Són cançons d'aire melancòlic, històries que abracen la poesia i es balancegen en un bressol càlid d'un contrabaix. Un bon exemple n'és el segon tema que avancem: "Sorra de platja":



Seis Pájaros de un Tiro
s'han finançat els dos treballs publicats gràcies a una campanya de micromecenatge. Si les coses funcionen, per què no repetir-ho? De la mateixa manera, presentaran les noves cançons al Festival BarnaSants, tal com van fer l'any 2013. Per al debut en directe d'Amb cara i ulls, els vallesans actuaran el dijous 25 de febrer al Casinet d'Hostafrancs (21 h).
Arxivat a: Enderrock, estrena, pop, barnasants, seis pájaros de un tiro, cançó d'autor, jazz, bossanova, judit neddermann