Nyandú i Trau al Sonaprop

El 14 de febrer comença el cicle Sonaprop de Llorenç del Penedès

| 10/02/2016 a les 15:00h

L'emblemàtica finca del segle XVIII que dóna la benvinguda al municipi de Llorenç del Penedès es converteix un any més en l'escenari del cicle Sonaprop. Enguany hi actuaran Nyandú, Trau, Xarim Aresté, i com a cloenda Eduard Gener i Núria Graham actuaran a una altre espai al Vendrell. 
Nyandú. Foto: Xevi Abril

En ple cor del Penedès, el palauet Heretat Sabartès acull des de fa nou edicions el cicle musical Sonaprop. Els santboians Trau inauguran la programació aquest diumenge 14 de febrer amb una salutació de pop psicodèlica, Déu vos guard (DiscMedi, 2015). Considerat per la crítica dels Premis Enderrock 2016 el millor grup revelació del 2015 i guanyadors del Sona 9 2014, el quartet proposa un directe irreverent i sonat. 

També premiat per la crítica, en aquest cas com a millor disc de pop-rock del 2015 per La rosada (BankRobber, 2015), Xarim Aresté presentarà l'àlbum el proper 28 de febrer. I des d'Osona arriba el pop-rock de Nyandú amb el seu darrer treball, Bum! (Música Global, 2015), pura dinamita sonora que ressonarà al Penedès el 6 de març.

Per a la cloenda el Sonaprop estrena un nou escenari: l'Auditori de l'Escola de música del Vendrell. El 17 d'abril hi haurà un doble concert per acomiadar l'edició d'enguany. D'una banda, el soulman i pianista Eduard Gener d'aires funk i ànima acústica presentarà Les avingudes (RGB Suports, 2015). Guardonada com a millor disc en llengua no catalana del 2015 als Premis Enderrock, la vigatana Núria Graham incorporarà al seu repertori marcat pel primer disc, Bird Eyes (El Segell del Primavera, 2015), el seu darrer EP, In The Cave (El Segell del Primavera, 2016). 

Les entrades anticipades es poden comprar a través del seu web
Arxivat a: Enderrock, eduard gener, sonaprop, nyandú, trau, xarim aresté, núria graham