La Raíz, escac i mat

Els valencians presenten un avançament del seu proper disc al videoclip "Rueda la corona"

| 15/02/2016 a les 14:59h

Un dels discos més esperats de la temporada és sens dubte Entre poetas y presos (Propaganda pel Fet!, 2016), de La Raíz. La banda de Gandia n'ha presentat un primer avançament amb el videoclip "Rueda la corona", un joc d'escacs en contra del poder de "certes institucions prehistòriques i putrefactes". 
La Raíz. Foto: Juan Zanza

En una hora, més de 7.000 visites. És clar que el públic està ansiós per sentir les cançons del quart disc de La Raíz, que sortirà el mes que ve i es podrà descarregar de manera gratuïta. Els de Gandia n'han avançat un videoclip molt treballat amb la cançó "Rueda la corona", on a través d'una partida d'escacs ironitzen: "Ens sembla una broma que segueixin tenint poder certes institucions prehistòriques i putrefactes", han explicat a les xarxes socials. 

El videoclip ha estat enregistrat al Palau Ducal de la seva localitat, Gandia, i hi han participat un centenar de persones. Segons han anunciat, "per primera vegada hem tingut el suport de la Conselleria de Cultura de Gandia". 

Entre poetas y presos sortirà el mes que ve, i el grup ha exhaurit les entrades dels primers concerts de presentació a Barcelona, Madrid i València. A més, ja han estat confirmats a festivals com el Viña Rock i el Canet Rock.
 
Arxivat a: Enderrock, la raíz, entre poetas y presos, videoclip