Els Catarres, Aspencat, Blaumut i Ebri Knight triomfen en el vot popular

EDR #110 Especial Premis Enderrock 2016

| 17/02/2016 a les 12:30h

Avui s'han fet públics els grups guanyadors del vot popular dels Premis Enderrock 2016 – XVIII Premis de la Música Catalana en una roda de premsa a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. La gala tindrà lloc al Teatre Municipal de Girona el 3 de març amb Fel Faixedas i Carles Xuriguera. La participació en aquesta edició ha estat la més alta de la història dels Premis Enderrock, i a l'EDR #110 en publiquem els resultats finals. 


Si a l'EDR #103 vam anunciar el veredicte de la crítica, ara és l'hora del vot popular. Aquest matí a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm s'han donat a conèixer els guanyadors dels Premis Enderrock 2016 en una vintena de categories (aquí podeu llegir tots els resultats). En aquesta edició la participació ha crescut un 9% respecte a l'any passat, i en total s’ha recollit 17.540 vots d’usuaris únics registrats a través del web www.enderrock.cat. A més, s'ha lliurat diversos reconeixements a la indústria musical i s'ha anunciat les coordenades de la gala i les bandes que hi actuaran.

Per tot plegat, a la revista digital d'aquesta setmana (EDR #110) publiquem un especial del vot popular amb entrevistes als més guardonats: Els Catarres, Aspencat, Ebri Knight i Blaumut.
Arxivat a: Enderrock, premis enderrock 2016, girona, vot popular