Música solidària

La Pegatina, Blaumut, Roger Mas i Anna Roig actuaran a la caminada solidària de Sant Joan de Déu

| 23/02/2016 a les 07:00h

Aquest diumenge 28 de febrer l'Obra Social Sant Joan de Déu organitza una caminada solidària pels turons de Barcelona. La festa final tindrà lloc a la plaça de la Catedral, on mitja dotzena de músics actuaran al costat de persones en diferents situacions de vulnerabilitat: La Pegatina, Blaumut, Roger Mas, Quico Pi de la Serra, Anna Roig, Joan Colomo i Marc Parrot.
La Pegatina. Foto: José Torralba

La Magic Line de Sant Joan de Déu és una mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables. A banda d'una caminada no competitiva pels turons de la capital catalana, el final de festa tindrà un toc musical. A la plaça de la Catedral s'instal·larà un escenari per animar els participants amb les actuacions de La Pegatina, Blaumut, Roger Mas, Quico Pi de la Serra, Anna Roig, Joan Colomo i Marc Parrot. 

Els artistes interpretaran cançons al costat de persones en diverses situacions de vulnerabilitat que han estat assajant els darrers mesos a les instal·lacions que ha cedit el Taller de Músics, una de les institucions que col·laboren en el projecte. 

El concert, amb el lema de 'Música per la inclusió', se celebrarà diumenge 28 a les 17 h, però al llarg del matí Inocuo, Matías Krahn, Lluís Cadafalch i Eva Armisén amenitzaran l'espai i crearan una exposició d'art en directe per a la caminada. Les seves obres il·lustraran petites històries de persones que viuen situacions de vulnerabilitat per tal d’apropar aquesta realitat al públic.

A la Magic Line hi participaran 10.000 persones repartides en més de 700 equips de corredors, amb el repte de recaptar més de 200.000 euros. Els fons aconseguits es destinaran a programes de suport com ara ajudes socials, pisos d’inclusió, teràpies complementàries, cooperació internacional i investigació.
Arxivat a: Enderrock, marc parrot, anna roig, sant joan de déu, la pegatina, barcelona, blaumut, roger mas, solidaritat, quico pi de la serra, joan colomo