Recta final del Disc Català de l'Any

Obertes les votacions fins al 29 de febrer

| 23/02/2016 a les 15:00h

La fase final del Premi al Disc Català de l'Any, impulsat pel programa de Ràdio 4 Catalunya Exprés Magazine, està activada i tothom que ho vulgui hi pot dir la seva fins al 29 de febrer a través del seu web.
Cesk Freixas. Foto: Juan Miguel Morales

El Premi Disc Català de l'Any 2015 es tria per votació popular, i s'hi pot participar fins al dilluns 29 de febrer a través d'aquest web. El guanyador de l'any passat va ser el cantautor Cesk Freixas per al disc Protesta (autoeditat, 2014). Qui li agafarà el relleu? 

El públic ha d'escollir el millor disc en català editat al llarg de l'any passat, entre els deu finalistes següents: La clau de girar el taller (Satélite K) d'Adrià Puntí, El primer arbre del bosc (autoeditat) de Blaumut, Santa ferida (Halley Records) de Ferran Palau, Greta (BankRobber) d'Inspira, Pegasus (Sony Music) de Joan Miquel Oliver, Revulsiu (Dro Music) de La Pegatina, Monstres i princeses (Música Global) d'Obeses, Cercles (RGB Suports) de Sopa de Cabra, Oh, Rompehielos (BCore Disc) de The New Raemon i La rosada (BankRobber) de Xarim Aresté.
Arxivat a: Enderrock, xarim aresté, the new raemon, sopa de cabra, obeses, ràdio 4, blaumut, adrià puntí, disc català de l'any, ferran palau, inspira, joan miquel oliver, la pegatina, premis